Projecten


MMP heeft de volgende mobiele toepassingen gerealiseerd:


GEOPON
Location based coupons. Content rating: High Maturity Latest version: SpringWater (voor Android versie 2.1 en hoger)

Installeren

ePOD
MMP Software Development Pvt. Ltd. heeft voor een Singaporese klant een Electronic Proof of Delivery oplossing ontwikkeld. Logistieke dienstverlener DHL Singapore plukt nu haar vruchten van deze ePOD oplossing.

Electronic Proof of Delivery (ePOD) maakt het voor couriers en pakketdiensten mogelijk om een levering aan de geadresseerde ontvanger te verifiëren. Een unieke éénmalige 6-cijferige code wordt toegekend aan elke ePOD transactie en kan worden verzonden per sms en/of email naar de geadresseerde.

Voorafgaand aan een levering kan elke courier en/of pakketdienst een groep ePOD leveringen toewijzen aan een bezorger. Dit zorgt voor een nauwkeurige levering en snelle verificatie van de relevante codes. Een website verifieert de via GPRS verzonden code welke is ingevoerd door de geadresseerde op een PDA van de bezorger.

Mobile Ticketing
SMS-en, mobiele apps en mobiel internet zijn enkele termen die de hedendaagse smartphone rijk is. Via de SMS add-on wordt het mogelijk om toegangskaarten op de mobiele telefoon te ontvangen. Hiermee wordt niet alleen fraude tegengegaan, maar verhoogt u het gebruiks- gemak van uw gasten en de snelheid aan uw fysieke kassa .

Location Based
MMP Software Development Pvt. Ltd. heeft voor een andere Singaporese klant een mobiele applicatie (MIDlet) ontwikkeld specifiek gericht op de doelgroep dames. Deze doelgroep kan zich aanmelden voor deze sms dienst om mobile coupons te ontvangen van alle winkels in een winkelcentrum in Singapore.

De winkelketens die in het winkelcentrum gevestigd zijn, dienen zich aan te melden bij het platform om M-Coupons en andere speciale aanbiedingen te kunnen versturen. Door middel van een geo-tag ontvangt de consument automatisch de aanbiedingen van alle winkels op zijn/haar mobiel wanneer hij/zij het winkelcentrum betreedt.

De SMS API biedt ondersteuning voor nagenoeg alle mobiele telefoons waardoor deze doelgroep in staat is om short messages te versturen en te ontvangen van J2ME MIDlet applicaties.

Nieuws


Sitemap

© Copyright MMP MOBILE