SMS Gateway

De mobiele telefoon is na de TV en de PC het derde scherm, dat u dagelijks gebruikt. Het derde scherm wordt in steeds grotere mate ‘de innovatieve trend’ voor het verplaatsen van diverse diensten zoals informatie, ticketing en alerts etc. naar mobiel.

Het verplaatsen van diensten naar mobiel maakt het mogelijk om nieuwe commerciële kansen te benutten en inkomstenbronnen te verwerven via het SMS platform van MMP. Deze ultieme en persoonlijke vorm van 1-op-1 marketing, staan naast de kenmerken lokaal en gericht centraal bij de interactie met uw mobiele doelgroep.

Via de dedicated shortcode 3232 van MMP kunt u snel, eenvoudig en betrouwbaar SMS berichten versturen. De SMS Gateway maakt alleen gebruik van Nederlandse providers waardoor u verzekerd bent van kwaliteit in service en directe aflevering van uw verkeer bij de ontvanger.

Overige


SMS diensten

Het SMS platform ondersteunt het versturen van diverse typen sms, waaronder:
• Informatie/alerts
• Mobile tickets
• Mobile coupons

Informatie/alerts
Snel, eenvoudig en laagdrempelig kan een mobiele doelgroep worden voorzien van informatie over een speciale VIP avond, een afgelasting of een reminder ten aanzien van het verwisselen van de winterbanden voor de zomerbanden en vice versa. Hiermee wordt een kwalitatieve, unieke en gerichte klantendatabase opgebouwd, welke tevens geschikt is voor toekomstige re-marketing.

Tickets*
De toegangsautorisatie tot evenementen in entertainment, cultuur, theater en sport vormt één van de belangrijkste aspecten om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen. Mobile ticketing verlegt het accent naar de servicegerichtheid in samenhang met een verhoogd gebruiksgemak en een hoge mate van klantvriendelijkheid. Dit verkleint niet alleen de kans op fraude, maar vergroot de flexibiliteit en efficiency in het afleveren van de kaartjes, voorzien van een unieke barcode, op de smartphone. Hierdoor kunnen kosten worden bespaart op onder meer drukwerk en distributie.

Coupons*
De hedendaagse technologische ontwikkelingen maken het mogelijk om coupons te distribueren via een mix van online (o.a. location based) en offline kanalen (folder/brochure). Dit voorziet in een interactieve en ultieme vorm van 1-op-1 marketing ten aanzien van mobile apps, mobile portals, QR-codes en/of geluidsgolven. Daarnaast zorgt dit voor veelzijdige promotiemogelijkheden, volledige campagnebeheer en kostenbesparing.

*Scannen: De Mob-eX Tickets en Mob-eX Coupons kunnen middels een RFID of standaard CCD scanner worden gescand en ingenomen.

Voordelen SMS platform
• Doelgerichte en laagdrempelige marketingtool
• Veelzijdige promotiemogelijkheden
• Directe levering per sms
• Kosten besparing op drukwerk/distributie/administratie
• Omzetverhogend: tickets kunnen tot laatste minuut voor aanvang verkocht worden
• Minimale wachttijd bij kassa
• Verhoogd gebruiksgemak en klanttevredenheid
• ‘Real time’ informatie: klant- en meetbare gegevens

SMS Shortcode

Een eigen unieke identificatie, op een gemakkelijk te onthouden dedicated shortcode, biedt legio kansen om services & diensten te professionaliseren. Dit unieke keyword is te vergelijken met een domeinnaam op het worldwideweb. Hiermee kunnen SMS Diensten, services en abonnementen opgezet worden ten aanzien van het beheer van inkomende- en uitgaande sms-jes.

Op basis van een subkeyword kan een kwalitatieve, unieke en gerichte klantendatabase worden aangelegd. De functionaliteit van een subkeyword biedt eenzelfde werking, echter wordt een subkeyword aan het unieke keyword gekoppeld.

Product Shortcode Prijs
 Keyword  3232  € 25,00 per maand
 Subkeyword  3232  €   5,00 per maand

SMS VERSTUREN 

Aantal Credits SMS tarief Prijsindicatie
 x-small 100 € 0,16 € 16,00
 small 500 € 0,145  € 72,50
medium 1.000 € 0,13 € 130,00
huge 2.500 € 0,115 € 287,50
large 5.000 € 0,10 € 500,00
x-large 10.000 € 0,095 € 950,00

Premium SMS

Een Premium SMS is een SMS bericht waarvoor bij de eindconsument een bepaald bedrag in rekening wordt gebracht. Hiermee kunnen nieuwe commerciële kansen worden benut, die gericht zijn op het genereren van massa’s. Dit wordt ook wel ‘reverse billing’ genoemd. Deze vorm van mobiele marketing is uitermate geschikt voor zowel online als offline doeleinden en simpel in de communicatie.

De tailor made applicatie van MMP biedt de mogelijkheid om betaalde eenmalige- of abonnementsdiensten te activeren. Bij deze interactie betaalt u geen verkeerskosten over inkomende- en uitgaande ‘Premium SMS berichten’, maar wordt de eindconsument belast met een bepaald bedrag. De verificatie van inkomende sms berichten vindt plaats op basis van het keyword. Elk inkomend sms bericht wordt gekenmerkt door parameters die ervoor zorgen dat alle relevante informatie zoals afzender, het bericht, de operator en dergelijke wordt meegestuurd. Een dynamische sms wordt vervolgens retour gestuurd via de gateway van MMP.

Voordelen
• Betaalde eenmalige- of abonnementsdiensten
• Gecontroleerde verificatie op basis van keyword
• Unieke dedicated shortcode
• Geen extra software nodig

Nieuws


Sitemap

© Copyright MMP MOBILE